Wohls 400 vuotta

Wohls Picknickistä heti hitti

Säästöpankkisäätiö kutsui sunnuntaina 25. elokuuta Wohlsin 400-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kirkkonummelaisia Wohls-piknikille. Juhlavuosi viittaa vuoteen 1624, jolloin Ludvig Hintelman sai koko Wohlsin läänityksen itselleen.

Yleisö otti pikniktapahtuman välittömästi omakseen. Sää oli täydellinen ja sadat kävijät tulivat nauttimaan kauniista kartanomiljööstä eväsretken merkeissä. Puistossa saattoi istahtaa omien eväiden kanssa tai nauttia ennalta tilatun lounaan.

Nuoret muusikot soittivat klassista musiikkia eri puolilla muotopuutarhaa, lapsiperheet kävivät oppaan kanssa tutustumassa lampaisiin laitumella ja puutarhayhdistys esitteli mm. keittiöpuutarhaa, Wohlsin ruusutarhaa ja humalan sadonkorjuuta. Kartanon päärakennuksen sisätiloissa nähtiin lasinäyttelyn lisäksi esineitä keväällä Wohlsissa tehdyistä arkeologisista kaivauksista.Wohls Picknick oli niin suuri menestys ja täydensi monien mielestä Kirkkonummi-päivien ohjelmaa, että jo samana päivänä oli selvää, että tämä uusitaan vuonna 2025. Kirkkonummi-päiviä vietetään aina elokuun viimeisenä täytenä viikonloppuna, joten sunnuntaina 31. elokuuta 2025 kaikki ovat jälleen tervetulleita Wohlsin piknikille!

Kuvakavalkadi tapahtumasta: